sábado, 16 de abril de 2011

DESCARREGUEM LA MOTXILLA DE PREJUDICIS

Hola a tots i a totes,

Aquí teniu els objectius de l'activitat que des de l'Ajuntament de Palma, dins del programa Palma Ciutat Educativa, vàrem fer el dijous de la setmana passada, per si voleu fer algun comentari i també per recordar a tots aquells i aquelles que no han entregat la redacció, que ho han de fer!

DRETS CÍVICS I CONVIVÈNCIA

Descarreguem la motxilla de prejudicis

  • Breu descripció de l'activitat

    Des de l'Equip de Mediació hem donat resposta a les demandes dels centres educatius de crear un taller dirigit als escolars en el que es treballi la interculturalitat d'una manera més profunda, anant més enllà de l'anècdota de la diversitat.

    Pemsam que es poden consolidar els valors i habilitats necessàries per a construir en el futur una societat més justa. La construcció d'una societat on la integració de tots els grups socials, independentment del seu origen, sigui una realitat, depèn del treball que en farem ara. La sensibilització en la població en general cap al canvi en prejudicis i actituds xenòfobes és una estratègia bàsica per a conseguir-ho, així com establir una motivació positiva cap al qüestionament de prejudicis.


    Objectius
    - Integrar habilitats, coneixements i valors per a consolidar la convivència i la interculturalitat.
    - Prevenir possibles conflictes.
    -Reconèixer les situacions de discriminació i xenofòbia per a evitar-ho.
    - Comprendre la realitat de la immigració.

No hay comentarios: